SINTREGUA.ES se'n va de vacances

SINTREGUA.ES se'n va de vacances

CARLOS AYATS / VALÈNCIA

Feliços després d’una temporada increïble. Així ens anem de vacances, amb el somriure en la cara i pendents que, en les pròximes setmanes, el filial pose la guinda a una campanya plena d’emocions, amb moments difícils, però amb molts més preciosos que afegir a eixa meravellosa col·lecció d’inoblidables que acumulem sempre al costat del Llevant UE.

Ha sigut un any molt especial, el del retorn de SIN TREGUA a les ones, als estadis, a tornar a acompanyar a l’equip en totes i cadascuna de les seues batalles. Per açò, volem donar-li les gràcies a PLAY RÀDIO VALÈNCIA (107.7 FM) i a les seues dues ànimes, Vicente Alventosa i Silvia López, que des del primer dia van posar tot el seu interès en què el nostre projecte aterrara en una emissora amb un cor enorme.

A més, el 23 de novembre de 2017, naixia SINTREGUA.ES, un altre somni fet realitat que, durant aquests més de 6 mesos, cada dia, ha intentat acostar al llevantinista a tot el que envoltava al club amb més sentiment del futbol mundial, amb totes les seues seccions incloses. Cada entrenament, cada partit, cada notícia.

Hem intentat, com sempre des d’aquell 11 de setembre de 2006 en què SIN TREGUA va veure la llum a nivell radiofònic, donar-li al llevantinista el tracte mediàtic que mereix. Amb rigor, allunyats del circ en què hui s’ha convertit en línies generals el món dels mitjans de comunicació. Amb molt esforç, sense deixar ni un sol dia d’estar atents a tot per a fer-vos-ho arribar, tant en valencià com en castellà, perquè és de llei que tothom puga estar informat en la seua llengua.

I sobretot, amb molta passió, la que ens ha mogut sempre i esperem que seguisca fent-ho durant molts anys. En definitiva, que després d’una temporada preciosa que arrancava el passat 21 d’agost amb aquella victòria en el Temple davant el Vila-real, ens anem de vacances, a desconnectar uns dies i començar a preparar el projecte de la pròxima temporada.

Fins eixe dia, bones vacances a totes i a tots. I milions de gràcies pel vostre afecte i suport, tant a nivell personal com a digital. Sou, no tingueu mai cap dubte, la raó de la nostra existència. Una abraçada gegant. I MATXO LLEVANT.