SIN TREGUA torna a la 97.7 i recupera el seu programa diari

SIN TREGUA torna a la 97.7 i recupera el seu programa diari

5 anys després, SIN TREGUA torna a la 97.7 Ràdio. L’emissora valenciana, que ja va emetre les últimes 4 temporades (2009-2013) del programa dirigit pel periodista Carlos Ayats, ha decidit tornar a apostar fort pel Llevant UE recuperant el que fora, durant anys, programa de referència per a l’aficionat granota en les ones.

I ho fa en gran, no solament amb les retransmissions de tots els partits oficials del degà del futbol valencià, amb una hora de prèvia i una altra de postpartit, sempre en directe des d’allà on jugue el Llevant UE.

A més, SIN TREGUA recupera el seu programa diari, que s’emetrà en la 97.7 de dilluns a dijous, de 23 a 24 hores, amb tota l’actualitat del club granota i entrevistes directes i independents als principals referents d’equip i club.

Dues dècades al costat del Llevant UE

Llicenciat en Ciències de la Informació, la vinculació de Carlos Ayats amb el degà valencià comença durant la seua etapa en el Diari AS (1999-2004), que alterna amb nombroses col·laboracions en mitjans radiofònics i televisius d’àmbit comunitari.

Posteriorment, s’incorpora a Canal 7 TeleValencia (2004-2008) i dirigeix la creació de Ràdio Esport València, que veurà la llum al setembre de 2005. Serà allí on nasca, l’11 de setembre de 2006, el seu programa SIN TREGUA, que romandrà 7 temporades consecutives en antena oferint informació 100% granota i totes les retransmissions dels partits del Llevant UE en directe, tant de Lliga i Copa, com de la històrica campanya en l’Europa League (des d’Escòcia fins a Moscou).

Ayats, que combina la seua faceta esportiva amb el seu treball en la Universitat Politècnica de València (UPV), on en l’actualitat és responsable de continguts de la pàgina web de la institució, va ser també la veu de les retransmissions de l’emissora oficial del Llevant UE entre 2013 i 2015, i en Play Ràdio València la passada temporada, a més del creador del diari digital SINTREGUA.ES, projecte que ara aparca en tornar el programa radiofònic diari.

El 17 d’agost i el 3 de setembre, dates clau

El retorn de SIN TREGUA a la 97.7 es produirà el divendres 17 d’agost (21.15 h), dia en què, en directe des de Sevilla, retransmetrà el Betis-Llevant, debut oficial granota en la temporada 2018-19.

Posteriorment, després de les narracions del Llevant-Celta i el Llevant-València, el dilluns 3 de setembre, a partir de les 23 hores, tornarà també a les ones el programa diari, amb el rigor, la passió i el sentiment granota que l’han caracteritzat des del primer dia.

Matxo Llevant. Sempre.