Sasa Lukic es queda finalment fora de la llista de Sèrbia per al Mundial

Sasa Lukic es queda finalment fora de la llista de Sèrbia per al Mundial

MIGUEL AGUILAR / VALÈNCIA

Sasa Lukic no ha entrat finalment en la llista preliminar de Sèrbia de cara al Mundial de Rússia que donarà començament el pròxim mes de juny.  Mladen Krstajic, seleccionador nacional del combinat balcànic, ha donat  aconocer hui la convocatòria de 25 futbolistes -3 s’hauran de quedar fóra abans del 4 de juny-, en la qual no apareix el granota de Sabac.

Líder d’una sub21 amb la qual ha disputat 18 trobades i anotat 3 gols, Lukic és un futbolista d’una projecció extraordinària. El seu talent i joventut (el pròxim 13 d’agost complirà 22 anys) fan d’ell una joia que el degà valencià està intentant retenir, malgrat les dificultats òbvies, ja que el Torino es mostra lògicament poc inclinat a desprendre’s del jugador.

A pesar que no haja entrat en la llista per al present Mundial, la qual cosa haguera suposat un somni per al jugador tenint en compte que fins a meitat de temporada es trobava relegat a un segon pla en el Llevant, Lukic té un gran futur amb la selecció absoluta Sèrbia, tal com demostra en la selecció sub21 del seu país, on és un dels pilars fonamentals.

La seua no convocatòria, en qualsevol cas, evita la revaloració del jugador, la qual cosa podria facilitar (si bé és realment complicat) que el Llevant puga finalment fer-se amb els serveis del jugador serbi, com així desitja, de cara a la pròxima temporada.