Sadiku i Hacen, els primers a tornar

Sadiku i Hacen, els primers a tornar

MIGUEL AGUILAR / VALÈNCIA

Armando Sadiku ha sigut el primer internacional del Llevant UE a incorporar-se al grup després de l’aturada de seleccions. El futbolista albanés va jugar dilluns passat, 26 de març, un partit com a local davant Noruega (0-1) i es troba ja a total disposició de Paco López per al xoc d’aquest dissabte amb el Girona (13 h, des de les 12 h en Play Ràdio València, 107.7 FM).

Al costat d’ell ha tornat també Hacen, que va jugar i va marcar el dissabte amb Mauritània i ha format part del nombrós grup de futbolistes de l’Atlètic Llevant que s’ha entrenat aquest matí a les ordres de Paco López davant les absències de jugadors del primer equip.

La resta d’internacionals s’incorporaran al grup entre demà i el divendres. En principi, s’espera que Fahad, Bardhi, Lerma i Lukic, que a diferència de Sadiku i Hacen han tingut doble compromís amb les seues respectives seleccions, s’exerciten amb l’equip en la sessió de demà en la Ciutat Esportiva de Bunyol.

Per la seua banda, Shaq Moore, que ha estat present en el duel disputat aquesta matinada entre Estats Units i Paraguai en Carolina del Nord (encara que finalment s’ha quedat sense debutar), no arribarà a València fins demà, per la qual cosa la seua presència no està assegurada per al partit d’aquest cap de setmana de l’Atlètic Llevant davant el Silla.

Imatge: Llevant UE