Sadiku, fora de la convocatòria d'Albània

Sadiku, fora de la convocatòria d'Albània

MIGUEL AGUILAR / VALÈNCIA

És evident que Armando Sadiku no està passant per un dels seus millors moments com a futbolista. L’ariet granota ha caigut de la llista de Panucci -seleccionador d’Albània– per als partits amistosos del seu país enfront de Kosovo i Ucraïna, encara que es desconeixen els motius d’aquesta no convocatòria ja que Sadiku és un dels referents de la selecció albanesa (32 partits, 11 gols). Albània s’enfrontarà el 29 de maig enfront de Kosovo en Zurich, i el dia 3 de juny a Ucraïna a França, dos partits amistosos en els quals no estarà Sadiku. La selecció albanesa no disputa el Mundial de Rússia.

270 minuts en mitja temporada amb el Llevant 

De moment, el seu pas pel Llevant no està sent ni molt menys satisfactori, ni per als interessos del jugador ni per als del club. L’albanès ha sigut el quart davanter durant la segona volta de campionat, després d’aterrar en Orriols durant el mercat hivernal, disputant tan sol 270 minuts repartits en 6 trobades. Fins i tot Pazzini, que tampoc ha gaudit de molt temps de joc (445′ en 9 partits), ha saltat a la gespa en més ocasions que Sadiku. A més, l’àguila negra encara no ha aconseguit veure porta amb el Llevant.

“Sadiku és un jugador amb unes condicions bàrbares”

Paco López confia en l’albanès. En la roda de premsa prèvia al partit enfront del Màlaga en el Temple (1-0) -partit en el qual Sadiku no va disputar ni un minut-, el preparador granota va afirmar que l’ariet llevantinista “té unes condicions bàrbares i una finalització increïble amb ambdues cames, però ha de millorar altres coses a nivell esportiu”. Malgrat açò, Sadiku no ha tingut massa minuts com a llevantinista, la qual cosa pot haver sigut un factor determinant a l’hora que Panucci haja decidit deixar-ho fora de la llista.