Prijovic, una segona opció per la qual el PAOK ha rebutjat ja 3 milions del Rennes

Prijovic, una segona opció per la qual el PAOK ha rebutjat ja 3 milions del Rennes

CARLOS AYATS / VALÈNCIA

D’entre els noms que es vénen barrejant com a possibles reforços per a la davantera del Llevant UE aquest hivern, sembla lògic anar descartant a Aleksandar Prijovic. El 7 vegades internacional serbi (1 gol amb la seua selecció) està sent oferit per Europa pels seus agents després del seu bon inici en la Superliga grega amb el PAOK de Salónica, que va pagar fa exactament un any 1’9 milions d’euros al Legia de Varsòvia per fer-se amb els seus serveis.

Nascut en la localitat suïssa de Saint Gallen fa 27 anys (21-4-1990), el davanter, d’1’91 d’altura, ha marcat 12 gols en el que va de temporada. No obstant açò, el seu elevat cost econòmic i el fet que es tracte d’un futbolista enquadrat en la Llesta B de la direcció esportiva granota (entre els no prioritaris), semblen descartar el seu futur granota, almenys en aquesta finestra hivernal.

No en va, segons ha publicat aquesta vesprada el diari francés L’Équipe, el PAOK va rebutjar dimecres passat una oferta d’al voltant de 3 milions d’euros del Rennes francés pel seu traspàs, a l’espera que aquest divendres es realitze una nova proposta superior.

Cal recordar que el Llevant, per temes de fair-play financer, ha de realitzar una contractació que, entre traspàs i fitxa, no supere els 4-5 milions d’euros en total. A més, en la direcció esportiva existeixen dubtes sobre que el jugador puga ser del perfil desitjat per Muñiz. Per açò, encara que en el món del futbol les circumstàncies canvien d’un moment a un altre, s’antulla més que complicat que Prijovic puga convertir-se en el ‘9’ triat per a reforçar la davantera granota de cara a la segona volta del campionat.

Imatge: Twitter (@Prijovic9)