Pedro Valero (Levante-EMV): "Segueix faltant un davanter centre que t'assegure més de 10 gols"

Pedro Valero (Levante-EMV): "Segueix faltant un davanter centre que t'assegure més de 10 gols"

CARLOS AYATS / VALÈNCIA

Després d’enquestar a l’afició, SINTREGUA.ES ha volgut conèixer l’opinió de la premsa, dels mitjans que segueixen el dia a dia del club. Aquestes són, sense modificació alguna, les respostes dels periodistes que, ara mateix, millor coneixen al Llevant UE.

Tanca la sèrie el nostre company Pedro Valero (Levante-EMV).

1.- Quins han sigut, en la teua opinió, els 3 millors jugadors del Llevant UE 2017-18?

– El millor ha sigut Morales, que fins i tot quan l’equip va estar malament, va seguir estant a un nivell acceptable. Encara que ha tingut partits dolents, ha sigut el millor. En segon lloc, Campaña, perquè ha sigut important, decisiu en el tram final sobretot. I en el tercer, tinc dubtes. Em sap greu deixar fora Oier, però vaig a triar Coke, perquè li ha donat ànima a aquest equip, que ho necessitava.

2.- Qui ha sigut, per a tu, el jugador revelació de la temporada?

– Si tornem al mes d’agost, Bardhi. Ningú s’imaginava que anava a ser un jugador així. No se li coneixia. És veritat que va tenir un inici molt bo, després una aturada i després ha tornat, però en global, Bardhi.

3.- Quina nota li posaries a la direcció esportiva?, per què?

– 6. Es mereix un poc més que un aprovat, però crec que ha comès errors, sobretot a l’hora de portar al 9 a l’estiu. Tampoc va corregir massa els problemes de l’equip a l’hivern i van tardar massa a acomiadar a Muñiz, però després van apostar per Paco, han portat Lukic, Coke… L’equip està lligat, no hi ha cap jugador que es vaja a escapar gratis… Es mereix alguna cosa més que un aprovat.

4.- Quina posició consideres prioritari reforçar la pròxima temporada?

– Segueix faltant un davanter centre que t’assegure més de 10 gols, que seria la permanència. Un davanter de referència potent. Probablement també un central de jerarquia, i crec que amb açò, si no s’anara ningú, l’equip estaria bé.

5.- Dels jugadors la continuïtat dels quals no és segura, a qui consideres més important mantenir?

– Coke seria important. I després, també Lukic, perquè eixe xaval va a anar per a a dalt segur. Té pinta que pot ser un bon jugador en els pròxims anys.