Pedro López, renovat fins a juny de 2019

Pedro López, renovat fins a juny de 2019

CARLOS AYATS, MIGUEL AGUILAR / VALÈNCIA

Ja és oficial. Tal com ahir va avançar SINTREGUA.ES, Pedro López ha signat aquest matí la seua renovació amb el Llevant UE per una temporada més. D’aquesta manera, el lateral de Torrent, que va arribar al degà valencià a l’estiu de 2011 procedent del Valladolid (va costar 200.00 euros), es convertirà el jugador que més temporades ha defensat l’elàstica del Llevant UE en Primera Divisió, 7, desfent l’empat amb Héctor Rodas i Juanfran (6).

La negociació, que estava pràcticament tancada el dimarts passat, ha sigut senzilla. El jugador vol seguir a casa i el club està molt content amb la seua labor, tant en el camp com fora d’ell. Sobre el verd, Pedro López disputat aquesta campanya 21 partits de Lliga (i 1 de Copa), millorant els seus números de 3 de les seues 5 campanyes prèvies amb el degà valencià en Primera Divisió.

A més, en el club es considera que, en els moments més difícils de la temporada, Pedro -segon jugador de la història del Llevant UE amb més partits en Primera (117)- ha sigut un bastió en el vestuari per a mantenir endollada en tot moment a la plantilla, per la qual cosa es considera just seguir comptant amb ell.