Pedro López signarà finalment demà per un any més

Pedro López signarà finalment demà per un any més

CARLOS AYATS / VALÈNCIA

Excepte nou ajornament (el divendres passat estava pactada una signatura que es va posposar per acumulació de temes), Pedro López rubricarà demà la seua ampliació per una temporada més amb el Llevant UE. D’aquesta manera, el lateral de Torrent defensarà per vuitena temporada consecutiva els colors del degà valencià, al que va arribar procedent del Valladolid a l’estiu de 2011 per 200.000 euros.

Pedro, que ha disputat aquesta campanya 21 partits de Lliga i 1 de Copa, és el segon jugador amb més duels de Primera Divisió defensant l’elàstica granota: 117.

Una temporada, i després ja es veurà

El nou contracte tindrà una durada d’una única temporada, sense opció a una segona per rendiment o similars. Ambdues parts volen veure com evoluciona la campanya i, al final de la mateixa, valorar si el lateral continua un altre any més o no.

En tot cas, malgrat que el jugador cumpliá el pròxim 1 de novembre 35 anys, en el club estan molt satisfets amb la labor del futbolista, tant sobre el verd, on ha disputat més partits que en 3 dels seus 5 temporades anteriors amb el Llevant en Primera, com a nivell de vestuari, on se li considera peça fonamental a l’hora d’afrontar moments difícils, com ha demostrat aquest últim any.

Imatge: Llevant UE