Paco López convenç Lukic

Paco López convenç Lukic

CARLOS AYATS / VALÈNCIA

No ho és oficialment, però a l’hora de la veritat, el vertader substitut de Carmelo Del Pozo està sent… Paco López. I és que el tècnic de Silla té absolutament rendits a la gran majoria dels seus futbolistes. Creu en ells, i ells creuen en ell. Per açò, les seues xarrades estan sent fonamentals perquè futbolistes que fa poques setmanes tenien decidit que la seua aventura en el Llevant finalitzava aquest 30 de juny, decidisquen intentar continuar.

És, per descomptat, el cas de Sasa Lukic, al que López vol tenir l’any que ve en el seu equip. Per açò, el tècnic ha dialogat amb el de Sabac, que en teoria ha de tornar al Torino només finalitze el seu contracte de cessió de la present temporada. En ell, els italians es van negar a incloure opció de compra alguna per al Llevant, qui no obstant açò, ara mateix, gràcies al seu tècnic, té al seu favor la voluntat del jugador.

Lukic, que ja amb Muñiz va començar a comptar en diversos partits importants coincidint amb les seues declaracions en les quals afirmava, fruit del seu ostracisme, voler tornar a Torí, és ara una peça important en l’engranatge granota.

Nervis d’acer… amb 21 anys

Als seus només 21 anys, Lukic ha demostrat unes condicions sensacionals, i uns nervis d’acer en accions clau, com la seua assistència en el segon tant de Boateng davant el Barça diumenge passat, o la que li va donar al ghanés en l’últim instant del duel davant el Màlaga que Manolito va acabar convertint en l’1-0 definitiu.

Bé com a substitut de Campaña o com el seu complement, direcció tècnica i esportiva confien a ulls tancats en el present i futur de Sasa. Per açò, El Mentalista ha posat a la feina el seu poder de convicció. L’operació no va a ser fàcil, però la voluntat de Lukic, ara mateix, és un punt a favor. Sens dubte, important.