Oportunitat per a mantenir a Lukic: overbooking del Torino en la medul·lar

Oportunitat per a mantenir a Lukic: overbooking del Torino en la medul·lar

MIGUEL AGUILAR / VALÈNCIA

Sasa Lukic va declarar fa només 10 dies per a Sportske.net que el Llevant volia fer-se amb els seus serveis, però que el Torino no estava disposat a desprendre’s d’ell. Doncs bé, tenint en compte l’overbooking en la medul·lar del conjunt turinés, que disposa en aquests moments de 8 futbolistes -comptant a Lukic-, algun jugador en eixa posició haurà d’eixir del Torino, alguna cosa que intentarà aprofitar el Llevant.

El Torino compta en aquests moments amb Tomás Rincón -fitxat recentment per part de la Juventus per 6 milions d’euros-, Acquah, Valdifori, Gustafson, Obi, Baselli i Ljajic, aquest últim compatriota de Lukic que si que ha entrat en la llista de Sèrbia per al Mundial. Contractualment, tots ells haurien de continuar en el combinat de Torí la temporada que ve, per la qual cosa Lukic tindria una gran competència per a poder comptar amb minuts en l’equip de Mazzarri, el qual té com a inamovibles en la medul·lar a pesos pesats com Rincón, Baselli i Ljajic.

Precisament, el seu compatriota podria ser la clau perquè Lukic continuara o no en el Torino, ja que en el passat mercat hivernal va ser a punt de marxar-se al Spartak i, depenent del nivell que mostre en el Mundial, es tracta d’un jugador amb un gran cartell a nivell internacional que en més d’en una ocasió ha sigut a punt d’abandonar Torí a la busca de donar un salt de qualitat a la seua carrera disputant competició europea de forma regular.

L’equip de Paco Lopez compta en aquests moment amb 5 migcampistes amb contracte -Lerma, Campaña, Verza, Doukouré i Espinosa-, dels quals solament tenen la continuïtat pràcticament assegurada Lerma, Campaña i Doukouré, per la qual cosa el Llevant buscarà reforçar eixa posició i el principal objectiu és, sens dubte, la continuïtat d’un Sasa Lukic que ja coneix Orriols de sobres i que, a més, sap de la voluntat del club si es fes amb els seus serveis.