Olaizola supera els números de Paco López amb el filial

Olaizola supera els números de Paco López amb el filial

MIGUEL AGUILAR / VALÈNCIA

Javier Olaizola ha millorat els números que tenia Paco López amb l’Atlètic Llevant. Per molt que l’actual entrenador del primer equip deixara el llistó molt alt durant els quasi 9 mesos que va estar al comandament del filial, Olaizola s’ha mostrat a l’altura, malgrat la complexitat de la tasca i de la incertesa que se cernía sobre el combinat granota durant els primers partits del tècnic donostiarra.

Paco López va acabar el seu periple en el filial el 4 de març per a substituir a Juan Ramón López Muñiz en el primer equip, deixant, després de si, uns números molt difícils de superar col·locant a l’Atlètic Llevant en la primera posició de la taula. En total, López va aconseguir 65 punts en 31 partits, és a dir, una mitjana de 2’10 punts per trobada disputada.

Des que Olaizola va arribar a la banqueta de l’Atlètic Llevant, ha aconseguit 5 victòries, 4 empats i cap derrota, números que li han servit per a acabar la temporada com a líder de la 3ª Divisió Grup VI i, d’aquesta manera, poder jugar el play-off d’ascens com a primer classificat contra el Calahorra (diumenge, 18 hores, Estadi Municipal La Planilla). Per tant, l’ex tècnic del Mallorca ha collit 19 punts en 9 xocs, o el que és el mateix, una mitjana de 2’11 punts per trobada.

D’aquesta manera, Olaizola -encara que no amb massa diferència- supera els nombres de Paco López amb el filial, la qual cosa reflecteix la gran qualitat quant a entrenadors i jugadors que disposa el club en aquests moments, tant en el primer equip com en el filial. A més, i perquè servisca com a precedent, Olaizola ja sap el que és ascendir de 3ª Divisió a la categoria de bronze. Ho va fer amb el RCE Mallorca B en la temporada 2015-2016 -després d’haver descendit la campanya anterior- en acabar primer, eliminant en els play-off al filial del Reial Saragossa.

Imatge: Llevant UE