Olaizola: "Hem eixit més a no perdre que a demostrar el que som"

Olaizola: "Hem eixit més a no perdre que a demostrar el que som"

RAFA ESTEVE / BUNYOL

-Dur colp, míster…

-Dur, perquè teníem expectatives i confiança. Després del resultat d’allí, i en la nostra casa, teníem l’esperança d’ascendir en aquesta eliminatòria. Ara, el món del futbol et dóna dues opcions: baixar els braços o seguir lluitant. El quedar campions ens ha donat aquesta possibilitat que, si no és a la primera, cal intentar que siga amb aquestes tres eliminatòries. No queda una altra que seguir treballant.

-Quina valoració fa del partit? Ha costat molt entrar en el joc.

-Hem eixit més a no perdre, o amb la por de tenir aquest contratemps, en comptes d’eixir a demostrar el que som després del final de temporada i del partit d’anada. Hem sigut temorosos a l’hora de tenir la pilota i hem ficat a l’equip molt arrere. Al final, la sensació era que eixíem més a defensar que a anar a per el partit.

-És encara possible pujar? El somni encara no ha acabat.

-Són moments molt difícils i més, tenint en compte que són xics joves que tenien molta Il·lusió. Per a açò estan els entrenadors, per a revertir aquesta situació. Demà veurem les coses d’una altra manera. A veure què sorteig ens toca i a partir d’ací, el que no hem fet de primeres fer-ho en tres rondes.

-Com està Iván?

-Iván era dels què estava convençut de tirar el penal i jo crec en els jugadors que tenen eixa confiança. Qui els tira, els pot fallar. El que no, no els falla. Per eixe costat no cal donar-li més voltes. És cert, i important, que l’aspecte psicològic cal recuperar-ho. No obstant açò, i sabent que són gent jove, ara és difícil que sàpien afrontar aquesta situació, però després és més fàcil inculcar-los que açò no ha acabat i que cal seguir.