Oficialment deprimits (1-0)

Oficialment deprimits (1-0)

PENÍSCOLA REHABMEDIC (1): Molina, Bagatini, Carlinhos, Míchel i Juan Emilio -5 inicial-. També van jugar Lucas Bolo, Terry i Orzáez.

LLEVANT UE FS (0): Prieto, Lucho, Márquez, Antoñito i Buendía -5 inicial-. També van jugar Cecilio, Javi Sena, Pizarro i Jorge Santos.

PAVELLÓ: Municipal de Peníscola. 200 espectadors.

ÀRBITRES: García Dones i Moreno Millán. Van amonestar a Prieto (5′), Míchel (15′), Pizarro (19′), Bagatini (28), Buendía (30′) i Javi Sena (30′).

GOLS: 1-0, Terry, de penal (24′).

 

REDACCIÓ / LA CRÒNICA

No ha pogut ser. Des del principi, el destí va dir no, i ha sigut no. L’il·lusionant inici de campionat, golejada a Canàries i liderat inclosos, ha sigut finalment contraproduent. Jornada a jornada, cada somni va ser escapant-se entre les mans dels de David Madrid.

Primer, la participació en la Copa. I finalment, la que haguera sigut, també, la primera classificació de la història del club per a la lluita pel títol, perquè amb la derrota d’aquesta vesprada a Peníscola, el Llevant UE FS ha certificat l’adéu matemàtic a una aspiració que ja des de fa diverses jornades era més aviat una utopia.

Molina, heroi local

Tirant d’orgull, els granotes van saltar al Municipal de Peníscola disposats a aconseguir una victòria honrosa, pensant més en una classificació final digna que en qualsevol altra cosa, però es van trobar amb Molina, porter local, que va acabar consagrant-se com l’heroi del partit.

Les arribades granotes se succeïen, però ni Jorge Santos, ni Márquez ni Cecilio, amb una xilena espectacular, van aconseguir batre a Molina, aliat amb la fusta en el primer dels casos. Al temps que avançava el duel, la figura del porter local creixia, i el fantasma d’un nou colp apareixia en les ments d’un equip llevantinista que, potser, ha comès l’error de mirar sempre més l’objectiu final que el partit a partit.

Després del descans, el ritme no va baixar, i les ocasions van seguir succeint-se en ambdues porteries fins que, en el 24′, Terry, de penal, feia l’únic gol del partit. Amb el marcador en contra, Cecilio va agafar la bandera, però no era el dia dels granotes, ni tan sols del seu brau pichichi.

D’ací al final, el Llevant UE FS va seguir cercant l’empat, i el pal, a un minut del final, va retornar una rematada de Márquez. La victòria, finalment, s’ha quedat a Peníscola, on val a més una permanència matemàtica. Enhorabona als castellonencs, que poden dedicar-se a gaudir unes 2 últimes jornades que encara es faran llargues per a un Llevant UE FS ja oficialment deprimit.

Imatge: @LNFS