Lukic: "El Llevant vol comprar-me, però el Torino no em deixa anar"

Lukic: "El Llevant vol comprar-me, però el Torino no em deixa anar"

CARLOS AYATS / VALÈNCIA

En declaracions a Sportske.net, Sasa Lukic, que en principi ha de tornar a Itàlia després de la seua cessió el pròxim 30 de juny, ha afirmat que “el Llevant vol comprar-me, però el Torino no em deixa anar. Ara mateix, no sé el que va a succeir. Ho sabrem a final de temporada”.

D’aquesta manera, el migcampista serbi ha destapat l’interès del degà valencià a fer-se amb els serveis d’un futbolista que, sens dubte, aquesta temporada ja ha oferit en el Llevant importants mostres del seu talent.

“Estic satisfet amb tot a Espanya, crec que la meua decisió de venir al Llevant ha sigut un èxit total”

Durant la seua entrevista, Lukic ha reconegut haver arribat “jove a una gran lliga, tal vegada la millor del món”, però que s’ha “adaptat molt bé a la vida, al futbol i a la gent a Espanya. Estic satisfet amb tot i crec que la meua decisió de vindre al Llevant ha sigut un èxit total”.

Qüestionat per la victòria davant el Barcelona, el de Sabac va reconèixer estar molt feliç “per haver fet història. Vam creure en el miracle i ho aconseguirem. El partit va ser genial. Amb 5-4, sabíem qui és el Barça i que podia donar-li la volta, però aguantarem bé els últims 20 minuts, donant-ho tot, i amb l’ajuda de Déu, aconseguirem una victòria que mereixíem”.

Sobre la seua assistència a Boateng en el 2-0, Lukic assenyala que “va significar molt per a mi. Estic en el bon camí i he demostrat que puc rendir a un nivell alt contra grans equips. No és poca cosa contribuir a guanyar-li al Barça“.

Elogis a Paco López

“Si algú ens arriba a dir que anàvem a viure un partit així…”, afirma Lukic, que destaca la figura de Paco López: “El nou entrenador ens ha canviat molt. Hem començat a jugar al futbol de debò, a comptar amb tots i s’ha vist un gran progrés en el joc. Som valents. Juguem molt bé amb López“.

 

Imatge: Llevant UE