Lerma rep permís per a anar-se a Colòmbia i es perd el duel de Balaídos

Lerma rep permís per a anar-se a Colòmbia i es perd el duel de Balaídos

CARLOS AYATS / VALÈNCIA

Jefferson Lerma i Iago Aspas, si es retroben, serà a Rússia, no a Balaídos. I és que el migcampista colombià del Llevant UE ha rebut el permís del club per a avançar el seu viatge al seu país, on dilluns que ve inicia a Bogotà la concentració prèvia abans de partir, el dissabte 26, cap a Itàlia, on el grup continuarà la seua preparació en Milanello, ciutat esportiva del Milà, a partir del diumenge 27.

Lerma, per tant, es perdrà el duel d’aquest dissabte a Vigo (13 h, des de les 12 h en Play Ràdio València, 107.7 FM). El del Cerrito es troba ja des d’anit a Colòmbia, on espera rebre la notícia de la seua inclusió definitiva en la llista de 23 de Pékerman -de moment, es concentren els integrants d’una prelista de 35-. A Itàlia, Colòmbia disputarà 2 amistosos, un davant Egipte a Bèrgam i un altre encara per definir, abans de partir cap a Kazán, lloc de concentració de la selecció sud-americana, el 12 de juny.

El dia 19, en Saransk, es produirà l’estrena contra Japó, en el duel que podria suposar l’estrena mundialista del migcampista granota. Polònia i Senegal completen el grup H al costat de colombians i nipons.