Lerma, amb els cracks: "Lateral o migcampista? On jugue, donaré el millor"

Lerma, amb els cracks: "Lateral o migcampista? On jugue, donaré el millor"

CARLOS AYATS / VALÈNCIA

Jefferson Lerma somriu amb la il·lusió d’un xiquet. Està davant el seu primer Mundial, i té moltíssimes ganes de ser protagonista. “Estic molt bé gràcies a Déu per a aportar el meu gran rendiment a la selecció i el dia que em donen l’oportunitat, aprofitar-la al màxim”, afirmava fa poques hores, quan ben entrada la matinada a Espanya finalitzava l’acte de comiat celebrat en l’estadi Nemesio Camacho El Campín de Bogotà.

Allí, davant més de 30.000 espectadors, i en un acte que va finalitzar amb l’actuació de Maluma, Radamel Falcao, capità de la selecció colombiana, va prometre: “Anem a defensar la bandera de Colòmbia amb tot la nostra força. Sabem que portem a 50 milions de colombians en el nostre cor”.

Lerma, en l’equip de James, Falcao, Muriel i Bacca

L’acte va incloure un amistós de 30 minuts en el Lerma va formar amb l’equip groc, acompanyat de Vargas, Zapata, Mojica, Abel Aguilar, Carlos Sánchez, Murillo, Muriel, James, Falcao, Quintero i Bacca. Un onze molt ofensiu, però en el qual, en qualsevol cas, el jugador del Llevant va formar amb els principals estels de la selecció, la qual cosa és una altra bona notícia de cara a la seua possible titularitat a Rússia.

Enfront d’ells, van formar Ospina, Arias, Tesillo, Dávinson Sánchez, Fabra; Uribe, Wilmar Barrios, Izquierdo, Borja i Juan Guillermo Cuadrado. Com a suplents, van quedar Yerry Mina i els altres dues metes: Iván Arboleda i José Fernando Cuadrado.

Un altre dels dubtes a Colòmbia és saber si Lerma jugarà com a lateral, com en els dos amistosos asiàtics de novembre, o com a migcampista, com va fer a París i Londres recentment (i com té tota la pinta que va a ser). Qüestionat referent a açò a la finalització de l’esdeveniment, Lerma va sentenciar: “No, no hem parlat sobre la meua posició. En la posició en la qual jugue donaré el millor”.

Imatge: Instagram oficial de Maluma