Les merescudes vacances dels nostres jugadors

Les merescudes vacances dels nostres jugadors

MIGUEL AGUILAR / VALÈNCIA

Els jugadors del Llevant s’han pres unes merescudes vacances després d’una dura temporada que, finalment, per a alleujament de tots, va acabar d’una forma espectacular, sent el colofó la victòria per 5-4 en el Temple enfront del Barcelona. Els llevantinistes han utilitzat les xarxes socials per a presumir de vistes, abans de tornar al treball en grup el pròxim mes de juliol.

Bardhi, volta a casa

Enis Bardhi s’ha deixat veure aquests dies per Skopje -lloc on va nàixer- i, a més, també per Kosovo, ciutat limítrofa a la Macedònia natal del franctirador llevantinista.


Imatge: @enisbardhi10
Oier, gaudint de les vistes a Menorca
El porter del Llevant, Oier Olazábal, sens dubte una de les revelacions de la temporada tenint en compte que partia com a segon o tercer porter aquesta campanya, està gaudint d’una merescudes vacances a Menorca.

Imatge: @oierolazabal

Jason, passejant per les terres del seu company Shaq Moore

L’extrem gallec es troba en aquests moment a Nova York. A més, ha pujat fotografies en el Pont de Brooklyn i en Liberty Island.

Imatge: @jasonremeseiro23

Antonio Luna, a Còrdova

Luna ha aprofitat per a anar-se a  al costat de familiars i amics, més concretament a la fira que s’ha celebrat en la ciutat andalusa recentment.

Imatge: @antoniiioluna

Lukic espera a Sèrbia amb la seua família al fet que es resolga el seu futur

Sasa, que finalment no ha entrat en la llista de Sèrbia per al Mundial de Rússia del pròxim mes, està gaudint d’unes vacances en la seua casa al costat de la seua família -com es pot veure en la imatge que ha compartit per xarxes socials-, mentre espera que es decidisca el seu futur per a la pròxima temporada.

Imatge: @sasalukic_

Sadiku, gaudint de Suïssa des de les altura

Armando no ha entrat tampoc en la llista d’Albània per als amistosos que disputaran les àguiles negres en les pròximes dates, i està aprofitant les seues vacances a Suïssa.

Imatge: @armandosadiku_10

Els internacionals, de moment, no descansen 

Jefferson Lerma, Emmanuel Boateng i Fahad són els únics jugadors amb contracte en Levante a dia de hui que, en aquests moment, es troben concentrats amb les seues respectives seleccions. D’ells, Fahad i Lerma disputaran el Mundial, el qual dóna començament el pròxim 14 de juny a Rússia. A més, Manolito Boateng ha estrenat convocatòria amb la selecció absoluta de Ghana, que disputarà el dia 30 un partit amistós contra Japó.

 

Imatges: @FCFselección / @officialemmanuelboateng

A més, molt altres jugadors es troben de vacances en aquests moments, com per exemple Roger Martí, que s’ha deixat veure per Mallorca. No obstant açò, han preferit, de moment, no fer-ho públic en les seues xarxes socials. Tal com va afirmar Paco López en la roda de premsa prèvia a l’últim xoc de lliga a Vigo, la volta al treball en grup està prevista per a la primera setmana de juliol.