Joel, golejador més jove de Tercera Divisió

Joel, golejador més jove de Tercera Divisió

MIGUEL AGUILAR / VALÈNCIA

Joel Rodríguez està de dolç. El davanter de l’Atlètic Llevant, amb tan sol 19 anys (25-09-1998), es va col·locar el cap de setmana passat com a màxim golejador del conjunt d’Olaizola amb 13 gols, igualant a Juan Delgado, i, amb açò, s’ha convertit, de moment, en el golejador més jove de tota la categoria.

Actualment, el d’Algemesí ocupa el 7è lloc en la taula de golejadors el Grup VI de Tercera Divisió, al costat del seu company Juan Delgado i Christian Contreras (b). Però no solament açò, sinó que, a més, cap futbolista tan jove com Joel porta tants gols com ell en els 18 grups que conformen la competició. A soles li iguala,també amb 13 dianes, Giovanni, davanter del Tenerife B en el Grup XII, encara que el jove futbolista canari és un parell de mesos major que Joel.

1 gol cada 120 minuts

Aquesta temporada, a les ordres de Paco López i Olaizola, ha disputat un total de 1.554′, és a dir, que aconsegueix veure porteria cada 120′. A més, ha disputat 28 partits, 15 d’ells com a titular i 13 com a suplent. La temporada passada va estar a cavall entre el Juvenil Divisió d’Honor i el filial, en el marc de 2ª Divisió B. Va disputar un total de 16 trobades, en els quals no va aconseguir veure porteria. Enguany, formant part de l’equip des del principi, s’ha aconseguit consagrar com un referent malgrat la seua curta edat.

L’Atlètic Llevant s’encontra en 3a posició a la recta final del campionat, amb opcions reals de lluitar per la primera plaça. Un dels artífexs de la més que decent temporada del filial és, sens dubte, Joel Rodríguez. Sense anar més lluny, el jove ariet va demostrar la passada jornada del que és capaç, ajudant al seu equip amb 2 gols perquè aconseguir una victòria vital enfront del Borriol (4-2).

Sens dubte, el Llevant té en les seues files un diamant en brut que, malgrat que encara ha de polir-se, aparenta tenir una projecció més que interessant de cara a un futur no gaire llunyà.

Imatge: Llevant UE