Javier Rodríguez fitxa pel Llevant UE FS

Javier Rodríguez fitxa pel Llevant UE FS

REDACCIÓ / VALÈNCIA

El Llevant UE FS acaba d’anunciar que ha arribat a un principi d’acord amb Javier Rodríguez. Est és el comunicat oficial íntegre:

“Procedent de Catgas Energia Santa Coloma, Javi Rodríguez signa pel club granota per a convertir-se així en el tercer reforç de cara a la campanya 18/19. El Llevant UE FS i Javi Rodríguez han arribat a un acord perquè l’ala canari ferma amb el quadre que dirigeix David Madrid de cara a la pròxima temporada. Amb àmplia experiència en elit, Javi Rodríguez ve de fer 6 gols i ser un dels importants aquest curs en Catgas. En el seu currículum destaca el Campionat d’Espanya Juvenil en 2008, així com el seu pas pel Dina de Moscou rus i el Napoli d’Itàlia. A més a Espanya també ha passat per equips com el Burela FS o l’Uruguai Tenerife FS.

En preguntar-li pel seu fitxatge pels granotes, Javi Rodríguez es mostrava molt il·lusionat amb el projecte “fitxar pel Llevant per a mi és una responsabilitat. Estan fent un projecte molt bonic, han apostat per mi i no vull defraudar perquè crec que estic en un dels moments més bonics de la meua carrera.” En parlar de les seues condicions en pista, el canari es mostrava ambiciós “sóc un jugador desequilibrant i treballador. M’agrada molt encarar, buscar l’un per a un i per descomptat aportar al grup. Em considere un jugador alegre en tots els sentits”. Quant als objectius, el flamant fitxatge granota analitzava les possibilitats del Llevant per al pròxim curs “jo preferisc pensar partit a partit. El somni de qualsevol jugador està a jugar la Copa, i m’encantaria fer-ho amb aquest Club. Junts podem fer grans coses, he jugat en el Cabanyal diverses vegades, i és una pista en la qual agrada jugar, de les quals estrenyen, serà fonamental que la gent torne a estar amb nosaltres.”

Amb el fitxatge de Javi Rodíguez, tres són ja les novetats per al curs 18/19. Als noms propis de Maxi Rescia i Rick, se suma ara el de l’ala canari. Desborde i treball, estan són les qualitats d’un Javi Rodríguez que seguirà d’aquesta forma en la LNFS de la mà del Llevant”.