Entrades esgotades per al duel que ha de suposar l'ascens

Entrades esgotades per al duel que ha de suposar l'ascens

CARLOS AYATS / VALÈNCIA

No hi ha bitllets. El Llevant UE acaba de fer públic que no queda una sola entrada disponible -aquest matí s’han venut les 50 últimes que quedaven- per al duel que pot (i deu) suposar el retorn de l’Atlètic Llevant a la Segona Divisió B un any després del seu descens a Tercera Divisió. Després del seu triomf del cap de setmana passat en Calahorra per 1-2 gràcies als gols de Juan Delgado i Álex Cortell, els de Olaizola volen certificar l’ascens aquest diumenge en la Ciutat Esportiva de Bunyol, en un duel que donarà començament a partir de les 12 hores.

Donat el resultat de l’anada, el filial granota només necessita no perdre, però intentarà aconseguir un triomf que certifique el retorn en gran, culminant un any de lluita iniciat amb Paco López i en el qual el sprint final dels d’Olaizola ha sigut clau per a acabar per davant d’Oriola i Castelló. En cas de no superar l’Eliminatòria de Campions, l’Atlètic Llevant disposaria d’una segona oportunitat, havent de superar 3 eliminatòries, però ningú vol sentir parlar d’açò.

Des del club, s’insisteix que solament els aficionats que han retirat ja la seua entrada podran accedir el diumenge a la Ciutat Esportiva de Bunyol, i que no serà vàlid l’abonament de temporada per a poder presenciar en directe el duel.