El Llevant UE FS cau amb estrèpit i s'acomiada dels play-off (6-3)

El Llevant UE FS cau amb estrèpit i s'acomiada dels play-off (6-3)

OSASUNA MAGNA (6): Edu, Araça, Martil, Rafa Usín i Crides -5 inicial-. També van jugar Eseverri, Víctor, Martel, Bynho, Alan i Saldise.

LLEVANT UE FS (3): Prieto, Lluite, Pizarro, Buendía, i Pedro Bou -5 inicial-. També van jugar Márquez, Cecilio, Sena, Tripodi, Jorge Santos i Antoñito.

PAVELLÓ: Anaitasuna. Al voltant de 2.000 espectadors.

GOLS: 1-0, Rafa Usín (3′). 2-0, Martel (14′). 3-0 Flames (14′). 4-0, Saldise (15′). 5-0, Martel (20′). 5-1, Márquez (27′). 6-1, Araça (32′). 6-2, Martil (pp 33′). 6-3, Cecilio (37′).

ÀRBITRES:  Centeno Bono i Centeno Bono (germans). Va amonestar, per part de l’Osasuna Magna a Martel (10′) i Bynho (13′), i per part del Llevant UE FS a Pizarro (5′), Sena (13′) i Márquez (24′).

MIGUEL AGUILAR / LA CRÒNICA

El Llevant UE FS s’ha vist completament superat per l’Osasuna Magna, en Anaitasuna, en un partit que, des del minut 3, se li va posar molt costa amunt als granotas. Al conjunt local li va bastar 15 minuts per a posar-se 4 gols per damunt en el lluminós davant la impossibilitat del Llevant de plantar-li cara a un rival que s’ha va mostrar molt superior.

El primer gol de l’Osasuna Magna va arribar en el minut 3 de partit per mediació de Rafa Usín després d’una jugada individual pel costat dret (1-0). El tir, pràcticament sense angle, es va colar per les cames de Prieto. Malgrat la superioritat del combinat local -que va deixar clar per què està 4º en la classificació-, el Llevant UE FS ho va intentar per mediació de Toro i Buendía, encara que sense massa encert de cara a porta.

En el minut 14 va començar una bateria de 3 gols que van arribar en a penes 2 minuts i que, definitivament, van minvar la moral de l’equip llevantinista que veia com el somni del play-off s’esvaïa definitivament, malgrat la complexitat que comportava aconseguir-ho a hores d’ara del campionat.

En el minut 14 van arribar dos gols. El primer ho va convertir Martel en una jugada assajada a pilota parada davant la passivitat de la defensa granota (2-0). El segon, pocs instants després per mediació d’Álex Llamas, el qual solament va haver d’espentar a plaure l’esfèric dins de la porteria defensada per Prieto després d’una cavalcada d’Usín (3-0).

Un minut després va arribar el quart de l’Osasuna Magna, aquesta vegada per part del recentment incorporat Dani Saldise, una altra vegada a pilota parada (4-0). Jugada assajada idèntica al segon gol. Abans d’arribar el descans, en el minut 20, i una altra vegada a després d’una pilota plantada pel costat esquerre, Martel va fer el seu doblet particular (5-0).

Ja en la segona part el Llevant UE FS va eixir amb una altra actitud però el partit es plantejava com una quimera impossible de rescatar. En el minut 27, Márquez va maquillar un poc el resultat amb un gran contraatac de l’equip de David Madrid que, a plaure, va rematar el capità (5-1).

En el minut 32 va arribar el sisè de l’Osasuna Magna quan millor estava el Llevant UE FS. Una altra vegada a pilota parada va arribar la diana dels locals gràcies a un gran testarazo d’Araça (6-1). Entre Cecilio i Martil van fer el 6-2 del conjunt granota en el minut 33, encara que l’últim a tocar-la va ser el futbolista del Magna.

Al final, 4 minuts després, el Llevant va posar el definitiu 6-3 en el marcador per mediació de Cecilio. L’Osasuna Magna va demostrar que la seua quarta posició en la taula no és per casualitat i, el Llevant UE FS, s’acomiada així virtualment de poder lluitar per un lloc en els play-off.

Imatge: Llevant UE