Deyverson, criticat per l'afició i defensat pels seus companys

Deyverson, criticat per l'afició i defensat pels seus companys

MIGUEL AGUILAR / VALÈNCIA

Deyverson no està passant pel seu millor moment. L’ex davanter granota va ser substituït en el partit dels vuitens de final de la Copa de Brasil enfront de l’Amèrica MG (1-1), i l’afició li va acomiadar amb una sonora xiulada i un fort aplaudiment al seu substitut en el camp. Els seus companys i el propi entrenador van eixir a defensar-li, però l’interès dels brasilers a fer-se amb els serveis de l’ex valencianista Jonas i el bon cartell de Deyverson a Europa afavoreixen una possible futura eixida del club en el qual va aterrar aquest estiu per un poco més de 5 milions d’euros procedent del Llevant.

No és la primera vegada que li ocorre una cosa similar amb Dey aquesta temporada. El rendiment del jugador i la seua actitudpareix que no acaben d’agradar a l’afició, i més tenint en compte les seues pobres xifres golejadores (amb prou faenes 7 gols en 26 partits).

Roger Machado, tècnic del Palmeiras, va mostrar el seu suport a Deyverson en roda de premsa argumentant que entén la grada, però que Dey és un jugador que “necessita l’afecte de la seua afició”. De la mateixa manera, companys seus com Edu Dracena i Felipe Melo també li han mostrat el seu suport. Aquest últim va afirmar que “pot ser que Deyverson no siga tan golejador com uns altres, però baralla molt i es mou molt bé, tenim una confiança molt gran en ell”.

El Llevant, éncara amb un 30% dels seus drets, podria beneficiar-se d’un traspàs

A més, el nom de l’ex valencianista Jonas -actualment en el Benfica– ha sonat amb molta força durant els últims dies ja que el futbolista, als seus 34 anys i amb tan sol una temporada més de contracte a Portugal, no veuria amb mals ulls tornar al seu Brasil natal.

Açò deixaria a Deyverson amb poques opcions de continuar en ser un dels jugadors amb més cartell a nivell internacional de la plantilla, per la qual cosa, en cas de venda, el Llevant podria traure’s un pessic a causa que en l’operació del passat mercat estival es va guardar un percentatge del 30 % dels drets del futbolista.

Imatge: ES Palmeiras