Patrocina la teua notícia per 3€ i ajuda'ns a seguir creixent

Carlos Ayats / Director de SINTREGUA.ES

Des de fa més de 15 anys, venim lluitant per donar-li al Llevant UE un tracte mediàtic digne, el que mereix, el que considerem que històricament mai ha tingut el degà del futbol valencià, ni tan sols per part de mitjans de comunicació públics estant l’equip, com ara, en Primera Divisió.

És per açò que, l’11 de setembre de 2006, va nàixer SIN TREGUA, un projecte arriscat, de difícil sostenibilitat econòmica i que molts ens van dir que no tenia cap futur, que el Llevant, simplement, no interessava.

Es van equivocar. Amb molt esforç, però també amb una resposta sensacional del llevantinismo, SIN TREGUA va estar 7 temporades completes emetent un programa diari i viatjant amb l’equip allí on va jugar: en Primera, en Segona i, per descomptat, en aquell meravellós any de l’Europa League.

Ara, de nou, SIN TREGUA ha tornat amb força, i no solament, malgrat la nul·la voluntat per part de molts que existisca un mitjà de comunicació no controlat, hem sigut l’únic mitjà de comunicació no oficial present en TOTS els desplaçaments d’aquesta temporada, sinó que, a més, el passat 23 de novembre naixia SINTREGUA.ES, el primer periòdic digital 100% granota de la història.

Hui, amb només tres mesos i mig després del seu naixement, SINTREGUA.ES ha superat ja les 100.000 visites i les 165.000 pàgines vistes, cosa per la que volem dir-vos, alt i clar, MILIONS DE GRÀCIES.

Però no volem quedar-nos ací, la nostra intenció és consolidar aquest projecte perquè perdure en el temps, perquè cresca i es mantinga quants més anys millor al costat de l’equip, brindant informació diària, des d’allí on es produïsca, i per descomptat, narrant en directe cada partit del que, almenys per a nosaltres, és l’equip amb més sentiment del futbol mundial.

Per açò, SI VOLS FORMAR PART DE SIN TREGUA, si vols AJUDAR-NOS A SEGUIR CREIXENT, pots fer-ho ja, PATROCINANT NOTÍCIES, si ho desitges fins i tot, AMB EL TEU PROPI NOM.

Si vols que el nom de la teua empresa, del teu negoci o el teu propi apareguen en SINTREGUA.ES, envia’ns un mail a sintregua.es@gmail.com posant, simplement:

1.- NOM que vols que aparega en la notícia: pot ser el teu propi, el del teu negoci o el de la teua empresa. A més, si així ho desitges, enllaçarem el teu nom amb la pàgina web del teu negoci, o fins i tot amb la teua pàgina personal. Tu decideixes.

2.- QUANTITAT DE NOTÍCIES A PATROCINAR.

3.- SECCIONS QUE DESITGES PATROCINAR: Indica TOTES si t’és indiferent. Si prefereixes alguna/es en concret (primer equip, Llevant UEF, Llevant UE FS, BM Marni, etc.), n’hi ha prou que ens ho indiques.

Perquè junts som més forts, UNEIX-TE A l’EQUIP DE SIN TREGUA. Ajuda’ns a seguir creixent.