Charlyn marca el camí cap a la Copa (3-0)

LLEVANT UE (3): Sandra Torres; Guti, Lucía, Espinoza, Cardona (Alba 68′);  Míriam (Natalia 83′), Junge (Carolina Marín 74′), Alharilla, Nerea (Jessica Silva 61′) i Maitane; Charlyn.

CD SANTA TERESA (0): Larqué; Agustine (Mireya 63′), Reyes (Sofia 52′), Nayadet (Carla 65′), Parralejo, Estefa, Alba, Chica, Aina, Neira, Mariana.

ESTADI: Ciutat Esportiva de Bunyol.

ÀRBITRE: Horta d’Aza. Va amonestar, per part del Llevant UEF a Nerea (52′) i Maitane (54′) i, per part del CE Santa Teresa, va amonestar a Agustine (50), Nayadet (60′), Alba Merino (82′).

GOLS: 1-0, Charlyn, de penal (12′); 2-0, Charlyn (61′); 3-0, Charlyn (90′).

MIGUEL AGUILAR / LA CRÒNICA

El Llevant UEF s’ha imposat per 3-0 al Santa Teresa, en un partit crucial per als interessos granotas i que, fet i fet, li serveix per a seguir viu en la baralla per l’últim bitllet coper de cara a les últimes 4 jornades del campionat.

El partit se li va posar molt ràpid de cara al conjunt levantinista. En el minut 12, Alharilla va forçar una pena màxima que, segons després, va transformar Charlyn Corral per a convertir el seu gol 22 i, d’aquesta manera, igualar la seua millor xifra golejadora amb el Llevant UDF i assentar-se, més si cap, en el primer lloc en la llista de màximes realitzadores. Les xiques de Kino van poder incrementar el seu avantatge en el marcador 7 minuts després del primer gol. Charlyn va aprofitar una gran passada Nerea pota batre a Larqué, encara que, en boca de gol, Parralejo va buidar l’esfèric.

La mateixa jugadora que va evitar el segon gol granota, a punt va estar de posar la igualada amb una falta que es va marxar fregant el travesser. L’última ocasió del xoc la va tenir el Llevant UEF amb una cabotada de Junge que  a punt va estar de sorprendre a Larqué.

En el segon temps, el conjunt granota va intentar controlar el partit defensant amb la possessió de la pilota. La primera gran ocasió va acabar en gol, una altra vegada, com no, per mediació de Charlyn. En el minut 61, la mexicana va executar amb mestratge una falta llunyana. Res va poder fer la portera rival. En el 76, amb la victòria molt encarrilada, Alharilla va poder posar el 3-0 amb un cabezazo, però el travesser ho va evitar. Qui sí que ho va aconseguir, en el minut 90, va anar de nou Charlyn, després d’un gran centre de Carolina Marín.

Al final, 3 punts que es queden a casa i que acosten al Llevant UEF una mica més a l’objectiu de classificar-se per a la Copa de la Reina. A més, amb aquestes 3 dianes, Charlyn es planta a 4 jornades del final amb 24 gols en el seu compte particular, superant la seua millor xifra (22), que datava de la temporada 15-16. En aquests moments, el Llevant UEF es col·loca setè en la classificació amb 38 punts, a l’espera del que faça el Madrid CFF.

Imatge: La Lliga