Carmelo del Pozo, sobre Róber: "El seu cor li diu una cosa, la seua carrera altra"

Carmelo del Pozo, sobre Róber: "El seu cor li diu una cosa, la seua carrera altra"

MIGUEL AGUILAR / VALÈNCIA

Carmelo del Pozo, exsecretari tècnic del Llevant i actual director esportiu del Deportivo,  ha comparegut aquest matí en roda de premsa per a tractar diversos assumptes, entre ells la no continuïtat de Clarence Seedorf com a entrenador del conjunt corunyes i la situació de Róber Pier.

Róber, que acaba la seua cessió en el Llevant el pròxim 30 de juny, acumula ja 2 préstecs consecutius en el quadre granota, i té l’opció de continuar en Orriols o de quedar-se en el club de la seua vida en la categoria de plata. Carmelo del Pozo, que ha assegurat haver mantingut ja converses amb el jugador, ha afirmat en roda de premsa que “el seu cor diu una cosa i la seua carrera professional altra. Serà ell qui decidisca”, referint-se a l’opció de jugar en Primera amb el Llevant o en Segona amb el Dépor. De la mateixa manera, Carmelo ha manifestat que es tracta d’una bona oportunitat perquè Róber siga “important en el Dépor“, i que en el cas de quedar-se seria “per a tenir galons”.

El director esportiu del Dépor s’ha manifestat també pel que fa al successor de Seedorf en la banqueta blanquiblau, i ha afirmat que la principal opció per a eixe càrrec no està en la travessa de cap altre equip, per la qual cosa quedaria descartada en principi l’opció d’un Juan Ramón López Muñiz que es troba en negociacions molt avançades amb el Màlaga.