Cabaco s'emociona en conèixer que seguirà en el Llevant

Cabaco s'emociona en conèixer que seguirà en el Llevant

CARLOS AYATS / VALÈNCIA

Malgrat que encara no és oficial (i va a tardar a ser-ho), Erick Cabaco seguirà en el Llevant UE. La notícia, desitjada per la majoria de llevantinistes, ho era encara més per a l’uruguaià, que no ha pogut evitar emocionar-se i deixar caure algunes llàgrimes quan el seu agent, Gerardo Arias, li ha comunicat via telefònica que el degà valencià exercirà l’opció de compra de 2 milions d’euros pel 70% dels seus drets, ara mateix en poder de Nacional de Montevideo.

El seu nou contracte, el que li vincularà al conjunt granota, inicialment, fins al 30 de juny de 2022, estava ja pactat des del moment en què, aquest estiu, es va estipular la cessió. La seua nova clàusula de rescissió, també definida des d’aleshores, podria estar al voltant dels 20 milions d’euros, si ben aquest aspecte no està confirmat.

El Getafe i el Calcio, darerre d’ell

Esperant que el Llevant no exercira l’opció es trobaven el Getafe de Bordalás i un club italià, que finalment es quedaran sense un futbolista que s’ha guanyat amb el seu cor, el seu talent i el seu caràcter a companys, cos tècnic, direcció esportiva i aficionats, que han celebrat en xarxes socials la notícia de la continuïtat de l’uruguaià.

Cabaco, que el passat 19 d’abril va complir 23 anys, ha disputat aquesta temporada un total de 17 partits, 4 d’ells en Copa del Rei, i estava sent imprescindible per a Paco López fins a la seua última lesió. En qualsevol cas, la confiança del de Silla en l’uruguaià és total, i l’ok del tècnic a la continuïtat del central de Montevideo va ser immediata. En definitiva, que Cabaco seguirà sent granota, i tant ell com el llevantinisme, ja ho celebren.