Ball en les banquetes: Seedorf fora, Rubi a l'Espanyol, i Muñiz...

Ball en les banquetes: Seedorf fora, Rubi a l'Espanyol, i Muñiz...

MIGUEL AGUILAR / VALÈNCIA

Ha començat el ball en les banquetes dels clubs de Primera i Segona Divisió, i precisament hi ha diversos exgranotes que es troben enmig d’eixe moviment de peces de cara a la pròxima temporada. El Deportivo de Carmelo del Pozo ha fet oficial que Clarence Seedorf no continuarà en la banqueta, d’acord amb el propi holandès, segons versa el comunicat oficial del club. Abans de fer-se oficial, el propi preparador va afirmar estar escoltant ja projectes d’altres clubs.

‘Rubi’, prop del RCE Espanyol

Joan Francesc ‘Rubi‘, entrenador del Llevant en l’últim descens a 2ª Divisió que va arribar en substitució de Lucas Alcaraz, acaba d’aconseguir l’ascens directe amb la SE Osca mancant 2 jornades per al final de Lliga després d’imposar-se el dilluns al Lugo per 0-2. L’Espanyol busca un canvi d’entrenador a pesar que David Gallego, que va pujar del filial al primer equip, ha aconseguit 13 punts dels 15 possibles des que agafara les regnes dels pericos. Sens dubte, ‘Rubi’ és la principal opció que maneja l’Espanyol de cara a la pròxima temporada, no solament per haver aconseguit l’ascens directe amb un Osca que el seu objectiu primordial era entrar en els play-off, sinó també perquè l’ex tècnic granota porta a l’Espanyol en el cor després del seu pas pel filial com a entrenador (2007 -2009).

Els dirigents de l’Osca han intentant convèncer a ‘Rubi’ perquè dirigisca la plantilla en el seu primer any en la màxima categoria, però el de Vilassar de Mar ha desestimat la proposta i, després de deixar un temps prudent per a festejar l’ascens, anunciarà la seua marxa per a signar 2 anys amb l’Espanyol, si no ocorre cap anomalia durant el tancament dels últims serrells.

Muñiz, temptat pels 3 recentment descendits

Juan Ramón López Muñiz segueix desfullant la margarida davant la gran quantitat de pretendents que no paren de cridar a la seua porta. De moment, els 3 clubs recentment descendits (Deportivo, Màlaga i Las Palmas) ja s’han interessa per la seua disponibilitat, sent el Deportivo, i sobretot el Màlaga, els únics 2 clubs que han mogut fitxa. Precisament, el Deportivo acaba de fer oficial la no continuïtat de Seedordf i, a més, Carmelo del Pozo -qui va portar a Muñiz, al costat de Tito, a el Llevant- és l’actual Director Esportiu dels de la Corunya. No obstant açò, és el Màlaga el club millor posicionat per a fer-se amb els serveis de l’asturià, la qual cosa significaria la seua tercera etapa en la banqueta malaguista (2006-2008; 2009-2010).

Açò sí, la principal condició que ha posat Muñiz per a arribar al Màlaga és que Al Thani no interpose ingerències en el seu treball, i més tenint en compte que arribaria també com a responsable de la confecció de la plantilla en el projecte malaguista per a tornar al més prompte possible a Primera Divisió.

Imatge: Llevant UE