9.261 abonats tindran l'abonament gratis la pròxima temporada

9.261 abonats tindran l'abonament gratis la pròxima temporada

 MIGUEL AGUILAR / VALÈNCIA

Segons ha avançat EFE Comunitat Valenciana, un total de 9.261 abonats llevantinistes tindran el abonament gratis la pròxima temporada en haver assistit als 19 partits de Lliga en el Ciutat de València, tal com va prometre el club a principi de curs i com ja va fer la campanya anterior en 2ª Divisió.

La política d’abonaments, un encert inqüestionable

El Llevant va superar el seu rècord d’abonats aquesta temporada amb més de 21.000 aficionats. La política d’abonaments ha fidelizat una gran quantitat de gent des que el club va decidir regalar el abonament en Primera a tots aquells aficionats que la temporada passada, en Segona, hagueren assistit almenys a 18 dels 21 trobades. És important ressenyar que aquesta decisió no suposa un llast econòmic per a l’entitat, sinó més aviat al contrari, ja que el nombre de socis és un dels indicadors dels drets de televisió, per la qual cosa el Llevant, en augmentar la seua quantitat d’abonats, cobra més en aqueix sentit, recuperant així l’absència d’ingressos per regalar abonaments.

Al final, açò ha afavorit al fet que les graderies del Temple tingueren un ambient pràcticament immillorable al llarg de tota la temporada passada i, sobretot, l’actual, havent-se superat aquest curs la major afluència en la història del Llevant amb 343.244 aficionats, una mitjana de 18.065 espectadors per trobada, i 15.039 més que l’anterior rècord en la temporada 2006-2007, xifrat en 328.205.

Imatge: Llevant UE